ESITTELY

Kristian Sularanta, yrittäjä

Olen jo pienestä pojasta saakka sanonut, että minusta tulee isona kokki. Hyvä ruoka on siis aina ollut minulle tärkeä asia. Peruskoulun jälkeen oli helppo valinta mitä teen. Lähdinkin kauaksi kotoa ravintolakouluun ja voin sanoa, että se kannatti.

Koska olin ammatiltani ravintolakokki oli työtehtävänikin kuin kiveen kirjoitettu valtion leivissä. Siellä sitten keiteltiin isompia määriä soppaa. Valtion pitkän ja kapean leivän jälkeen sain heti töitä ravintolasta ja minulla olikin hyvä oppi-isä. Välillä kävin opiskelemassa lihan leikkuuta ja erikoismakkaroiden tekoa. Voinkin sanoa, että olen koko työikäni ollut tekemisissä ruoan kanssa.

CHEFDO 2021 | Web design: Tuija Vesa/Paavon mainospalvelu

Vieritä ylös